fwto

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

SECRETARY(2002)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ ΜΑΝΤΑΜ!
Παίζουν: Maggie Gylenhaal,James Spader,
Jeremy Davies
Σκηνοθεσία:Steven Shainberg

Μια νεαρή κοπέλα(Maggie Gylenhaal) που μόλις έχει βγει από ψυχιατρική κλινική , πιάνει δουλειά ως γραμματέας σε ἐνα δικηγορικό γραφείο.Εκεί θα συνάψει ερωτική-σαδομαζοχιστική σεξουαλική σχέση με το αφεντικό της(James Spader)!

 Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

'Εχω παρατηρήσει πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός όλο σε κάτι τέτοιες πορνοδιαστροφικές ταινίες παίζει κι ανησυχώ,γιατί ειναι και πολύ καλός ο άτιμος στον τρόπο που παίζει!Όσο για τη συμπαθέστατη maggie δεν το περίμενα από αυτή!Εδω στην αρχή ακόμη της καριέρας της , ο κόσμος δεν την πολυήξερε οπότε μάλλον ,-θέλω να πιστεύω- το έκανε  από ανάγκη τότε!Βέβαια άσχετα από το προκλητικό και σαδομαζοχιστικό του ρόλου της από τότε φαινόταν ότι θα αναδείχθει σε σταρ με ώριμες ερμηνείες και μια γλυκιά αύρα να αναβλύζει από το ήρεμο προσωπο της και το γεμάτο λάμψη χαμόγελο της!
Η ταινία τώρα είναι άκρως συμπαθητική αν και αρκετά αλλόκοτη, λόγω των περιέργων σκηνών και στάσεων, ειδικά εκεί με τη σέλα όλα τα λεφτά, και νομίζω θα αρέσει στους περισσότερους κι ας μην έχουν ''περίεργα'' γούστα,διοτι τελικά αυτό που θέλει να  μας πει η ταινιούλα είναι πως :ότι κι αν είσαι, ότι κι αν γουστάρεις στη ζωή σου, κάπου έκει έξω το άλλο σου μισό ή πιο ρεαλιστικά κάποιος που σου μοιάζει σε περιμένει!!!!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?ΓΕΛΙΟ)-1\5
  εε τι να σου πω τώρα?

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)-0\5 
όχι

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-4\5 
 kinky sex!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-1\5 
ίσως από αυτά που θα δεις!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-4\5 
είναι ενδιαφέρουσα αλλόκοτη ιστορία!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-2\5 
υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι.Τι να κάνουμε τώρα?

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-0\5 
όχι!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-3\5 
συμπαθητικό!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-7\10

2 σχόλια:

  1. Εξομολογούμαι ότι το είχα δει.....και μου άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xairomai agapite aki poy soy arese!dino afesi gia tin eksomologisi soykai soy epitrepo na vlepeis kai alles kalestainies, na mas diavazeis kai na les ti gnomi soy!
    tin eylogia mas na exeis!!xexe :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis