fwto

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

JUST GO WITH IT(2010)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΑΠΟ ΔΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΥ!
Παίζουν:Jennifer Aniston,Adam Sandler,
Nicole Kidman
Σκηνοθεσία:Dennis Dugan

 Ο Danny είναι ενας πλαστικός χειρούργος που φλερτάρει ασύστολα και χωρίς δεσμεύσεις με όποια κοπέλα του αρέσει με ένα πρώτοτυπο τέχνασμα:φορά βέρα παριστάνοντας τον παντρεμένο.Όταν όμως μια μέρα γνωρίσει την πανέμορφη και κατά πολύ νεότερη του, Palmer, η οποία θα δει τη βέρα του, θα αποφασίσει να βρει μια ψεύτικη σύζυγο για να τη ΄΄χωρίσει΄΄ και να πείσει έτσι την νεαρή κοπέλα να μείνει μαζί του.

 Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αχ πόσο χαίρομαι που σας έχω μια καλή κωμωδία!!!!Αυτό το είδος τείνει προς εξαφάνιση νομίζω και το να βρεις μια ταινία να σε κάνει να γελάσεις είναι σπουδαίο ζήτημα πλέον!
Ο Adam Sandler σιγά σιγά έχει αρχίσει να ωριμάζει και αποφεύγει τα χοντροειδή του αστεία ενώ η δικιά μας Jenni , έχει βρει για τα καλά το δρόμο της στις ρομαντικές κωμωδίες και δίνει τον καλύτερο της εαυτό!
Το σενάριο της ταινίας θα μπορούσες να πεις πως είναι αρκετά πρωτότυπο , ενώ είναι διανθισμένο σχεδόν σε όλη του τη διάρκεα από σπαρταριστές κωμικές σκηνές!
Η Jennifer πραγματικά είχε τα κέφια της και ομόρφυνε επικίνδυνα,(τι πόδια είναι αυτά??)ενώ τα κινηματογραφικά παιδιά της με έκαναν αρκετές φορές να ξεκαρδιστώ, αφού τα σπάσανε κυριολεκτικά!
Δεν θέλω να σας πω πολλά , γιατί θα χαθεί η ουσία αλλά νομίζω πως θα χαλαρώσετε απίστευτα και θα θέλετε να την ξαναδείτε και 2η φορά όπως σκέφτομαι να κάνω εγώ μετά το τέλος της συγγραφικής μου δραστηριότητας!
Σε μικρό ρόλο- έκπληξη, για το τέλος, και η Nicole kidman που αν με ρωτάτε θεωρω πως στην κωμωδία δεν το έχει καθόλου, της βγαίνει λίγο δύσκολα, αλλα παρόλα αυτά λόγω σκηνών και σεναρίου σε κάνει να χαμογελάς!!!!!!
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?-4\5
καλοκαιρινή,δροσερή, απολαυστικότατη!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?-0\5
όχι!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-4\5
η jennifer παίζει, τι περιμένεις,κοινωνικό ή δράμα θα δεις??

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-0\5
μακριά από μας!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-5\5
καταδιασκέδασα!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0\5
χαλαρουίτα αδελφοί!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)--1\5
χαβάη σου έρχομαι!!!!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-2\5
ανάλαφροι ρυθμοί!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-7.5\10

3 σχόλια:

  1. Η ταινία λίαν επιεικώς τα ΈΣΠΑΣΕ!!! Προσωπικά την έβαλα για να χαλαρώσω και να κοιμηθώ πριν τελειώσει, αλλά όχι μόνο με κράτησε για τα καλά, αλλά την λάτρεψα! Εξυπνο σενάριο όπως προείπες φίλτατη Kathreen, πολύ καλές ερμηνείες και ένα Τζενιφεράκι πιο όμορφο από ποτέ! Δεν είσαι η μόνη που θα την δεις και 2η φορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερούδια, μνμ ελήφθη.
    για την ταινία, πάντα χρειάζεται ο καταλύτης να γίνει η δουλειά, ωραία η Χαβάη...
    να πω την αλήθεια με τη Νικόλ Κίντμαν στην αρχή δεν το πίστευα κι έλεγα -από μέσα μου- βρε πως της μοιάζει, πού την βρήκαν, αλλά μετά εννόησα!!
    ναι κι εγώ θα την ξανάβλεπα! καλή ιδέα! καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαιρομαι που υπάρχει και άλλος άνθρωπος που θέλει να τη δει 2η φορά αγαπητέ zaknafein!!συμφωνώ απόλυτα μαζι σου! όσο για την nicole , ασε summertime έχει παραμορφωθεί και απ τα bottox και δεν αναγνωρίζεται!Ευτυχώς κατάλαβε και αυτή πως άλλαξε και τα έχει κόψει έμαθα!καλή διασκέδαση παιδιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis