fwto

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

KILLERS(2010)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ , ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ!(ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!)
Παίζουν:Ashton Kutcher,Katherine Heigl,
Tom Selleck,Catherine O'hara
Σκηνοθεσία:Robert Luketic

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΚΩΜΩΔΙΑ, ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Η Jen έχει πρόσφατα χωρίσει και πιστεύει πως δεν πρόκειται να ξαναζήσει έναν μεγάλο και συνταρακτικο έρωτα στη ζωή της!
Με το ζόρι ακολουθεί τους γονείς της για διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα!Εκεί απρόσμενα θα γνωρίσει τον Spencer έναν αρενωπό και παραπολύ όμορφο άντρα! Η Έλξη μεταξύ τους είναι μοιραία και τελικά παντρεύονται.Μετά από τρία χρόνια , και στα 30κοστά γενέθλια του spencer, η Jεν μπαίνοντας στο σπίτι ανακαλύπτει ένα σωρό από σφαίρες.O αγαπημένος της ξέχασε να της πει πως είναι κατάσκοπος και τώρα πρέπει οι δυο τους να γλιτώσουν από την τρελή καταδίωξη των γειτόνων!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Περίμενα κατι καλύτερο και πιο αστείο αλλά μάπα βγήκε το καρπούζι!Η χημεία μεταξύ των 2 ηθοποιών απλά..... δεν υπάρχει πουθενά όσο και να ψάξεις, και τα κωμικά στοιχεία της ταινίας είναι τόσα πολλά που καταντούν υπερβολικά,ανιαρά,χοντροκομμένα και λίγο out of order γενικά!
Ο Ashton ,ενώ είναι άκρως συμπαθητικός και του ταιριάζει τόσο η κωμωδία εδώ προσπάθησε να βγάλει τη ματσό του πλευρά και με απογοήτευσε!Η Heigl ,τσιροκοπούσε, τόσο εκνευριστικά ώρες ώρες και ήταν τόσο γελοία, που ήθελες να κλείσεις το dvd!
Σεναριακά είναι ένα στόρυ που έχουμε σκυλοβαρεθεί να βλέπουμε και δεν βρήκα κάτι να με εντυπωσιάσει, πλην των συμπαθητικών και κωμικών μέχρι ένα βαθμό προσπαθειών των γειτόνων να εξοντώσουν τον Ashton.
Κάποιες σκηνές δράσης προσπαθούν να δώσουν έναν χρωματισμό περιπέτειας με εφε και τρελές καταδιώξεις αλλά και πάλι δυστυχώς μας δίνουν μια μέτρια ταινία!


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?-2\5
έτσι κι έτσι!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?-0\5
όχι!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-2\5
σιγά τα αβγά!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-0\5
όχι!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0\5
ναι καλά!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-3\5

θα περάσει η ώρα σου σαχλά!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-1\5
σιγά...

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-1\5
μπα...

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-5,5\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis