fwto

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

IT(1990)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
O ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ 90 ΄S!
Παίζουν:Harry Anderson,Dennis Christopher,Anette O'toole
σκηνοθεσία:Tommy Lee Wallace

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΤΡΟΜΟΥ(ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ)

Σε μια επαρχιακή πόλη ένα νεαρό αγόρι βρίσκεται δολοφονημένο από ανεξήγητη αιτία.Ο μεγαλύτερος αδερφός νιώθει τύψεις για το θάνατο του μικρού και προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη!Ζει ξαφνικά ένα παράξενο υπερφυσικό γεγονός!Αυτό το γεγονός τον απομωνώνει από τα υπολοιπα παιδιά που τον χλευάζουν!μια άλλη όμως ομάδα παιδιών ,επίσης παράξενα και ξεκομμένα από τους υπόλοιπους συμπαραστέκονται στο μικρό αγόρι!
η φιλία τους γίνεται πολύ ισχυρή και σύντομα θα ανακαλύψουν πως πίσω από τις δολοφονίες βρίσκεται ένας αιμοσταγής κλόουν που μόνο αυτοί μπορούν να δουν!θα προσπαθήσουν να τον εξοντώσουν , αλλά δεν θα τα καταφέρουν!Μόνο όταν τα χρόνια έχουν περάσει και τα παιδιά είναι πλέον ενήλικες θα ξανασυναντηθούν για να αντιμετωπίσουν τον παιδικό τους τρόμο!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Είχα διαλέξει να παρακολουθήσω σαν πρώτο θρίλερ του αφιερώματος τη συγκεκριμένη ταινία αλλά τελικώς απογοητεύτηκα τόσο, που σκέφτηκα μέχρι και να τη βγάλω από το αφιέρωμα γιατί είναι κοροιδία!
Ο Μόνος που αξίζει υποκριτικά είναι ο κλόουν, οκ πάλι καλά! γιατί οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές είναι κάτι παραπάνω από τραγικοί!
η ιδέα του φόβου αιωρείται απλά στα πλάνα αλλά δεν φοβάσαι ούτε τρομάζεις με αυτό που διαδραματίζεται αφού τα εφέ είναι τόσο μα τόσο ερασιτεχικά!
Η Διαρκεια της ταινίας είναι εξουθενωτική , και απορώ γιατί έπρεπε να δούμε τόσο αναλυτικά το πως πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια οι πρωταγωνιστές!ας περνούσαμε στο ψητό κατευθείαν!
Ίσως ακούγομαι λίγο αυστηρή αλλά έχοντας δει πλέον αρκετά θρίλερ τρόμου ειδικά τελευταία , η συγκεκριμένη ταινία φανταζει ξεπερασμένη!
Στην εποχή της ίσως να ήταν η καλύτερη και να σας έγραφα διαφορετικά πράγματα αλλά είμαστε στο σήμερα τι να κάνω!
Πάντως να προσθέσω κλέινοντας, πως τελικά οι κλόουν είναι τρομακτικοί!Έχουν δίκιο όσοι το λένε!
αυτά...για το αυτό!!!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?-1\5
ίσως!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?-0\5
όχι

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-0,5\5
χαζομαρούλες!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-1\5
μόνο για τον κλόουν!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0\5
μπα...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-2.5\5

αν το δεις μέχρι τέλους οκ!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-2\5
είναι αστεία!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-1\5
όχι!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-5,5\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis