fwto

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

RED(2010)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ (ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ) ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ?
Παίζουν: Bruce Willis ,Morgan Freeman,
John Malkovitch,Helen Mirren,
Mary-Louise Parker
Σκηνοθεσία:Robert Schwentke

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ, ΔΡΑΣΗΣ, ΚΩΜΩΔΙΑ

Βασισμένη σε κόμικ η συγκεκριμένη ταινία, μας περιγραφει την επαναφορά σε δράση του αποσυρμένου πρακτορα και της ομάδας του Frank Moses(Bruce Willis).O FRANK ανακαλύπτει πως πληρωμένοι δολοφόνοι προσπαθούν να εξοντώσουν αυτόν και τους συνεργάτες του που έιχαν αναμιχθεί παλιότερα σε μια ''βρόμικη '' αποστολή των ΗΠΑ στην Γουατεμάλα.Όλοι μαζί λοιπόν θα προσπαθήσουν να γλιτώσουν σ΄αυτή την ταινία γεμάτη με δραση και καταδίωξη!


Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Καταρχάς να διαμαρτυρηθώ για το όνομα του σκηνοθέτη που πραγματικά μου βγήκαν τα μάτια για να το γράψω και έχω την απορία πως προφέρεται ειλικρινά!
Ευτυχως για αυτον βέβαια πέρα αυτού του μοναδικού αρνητικού , καλά λόγια έχω να πω για την ταινία!
Πλήθος αστέρων μαζεύτηκαν λοιπόν και είπαν να μεταφέρουν Τo κόμικ των Γουόρεν Έλις και Κάλι Χάμνερ στη μεγάλη οθόνη !και καλά έκαναν!
Καταιγιστική δραση , γέλιο, οι συνήθεις υπερβολές και τα κλισέ που υπάρχουν σε τέτοιες ταινίες και που σκοπιμα υπάρχουν στην ταινία και δεν μας πειράζει καθόλου αφού η χημεία μεταξύ των ηθοποιών είναι πολύ καλή!!
Φυσικά θα αναρωτιέστε πότε πρόλαβαν και εμφανίστηκαν τόσοι ηθοποιοί όταν η ταινία έχει μια φυσιολογική διάρκεια 1:45''
Η αλήθεια είναι πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει ο bruce!!Αυτός εμφανίζεται παντού και πάντα και είναι το κύριο προσωπο της ιστορίας.Ακολουθεί ο John Malkovitch στο ρόλο του ψυχάκια απολαυστικότατου πράκτορα που σπάει κόκαλα με την εμφάνιση του στο τέλος της ταινίας με ξανθιές πλεξούδες ο-σαν μικρή ολλανδέζα!!!!!
Μετά μάλλον για να υπάρχει μια ισορροπία έχουμε τον morgan freeman που απλά υπάρχει σε σχέση με τους υπόλοιπους ε! γιατί υποτίθεται είναι και άρρωστος.Τέλος , έχουμε την αριστοκρατική και ίσως αουτ σάιντερ για μια τέτοια ταινία helen mirren , που πιστέψτε με όμως κόλλησε άψογα στην ταινία και της πήγε πολύ το κατασκοπικό!
Στο ρόλο της γλάστρας η mary louise parker που η έρμη σαν τηλεφωνητρια δούλευε και μιλώντας μόνο τηλεφωνικώς μe τον bruce έμπλεξε στην όλη ιστορία!
Βέβαια, αν και στην αρχή της ήρθε ντουβρουτζάς με αυτά που ζούσε μετά καλοαρέστηκε και έτσι εμείς απλά τη βλέπαμε δίπλα στον ερωτευμένο bruce!πολλά δεν έκανε αυτή αλλά και πάλι και αυτή δεν μας χάλασε!!!
Οπότε μην τα πολυλογώ καλοί ηθοποιοί, καλό σενάριο , θα περάσετε πολύ καλά με τη συγκεκριμένη ταινία !!!!!!


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-3\5
θα σκάσει λίγο το χειλάκι σου!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ(ΚΛΑΜΑ)-0\5
μακριά από μας!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?
(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-3\5
ε ναι αν και κατασκοπική υπάρχει και ο έρωτας!!!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0\5
απλά enjoy!!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ - ΒΙΑ)-0\5
δεν υπάρχει λόγος

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-4\5
δράση και υπερβολές!!!!!γιούπι!!!!!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-4\5
από τις υπερβολές!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-3\5
καλή μουσική επένδυση!!!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-7,5\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis