fwto

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

CLOUDY WITH A CHANCE OF MEΑΤBALLS-ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ(2009)



ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:

ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΟ-ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕ EXTRA-CHEESE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Με τις φωνές των
:Bill Hader, Anna Faris, James Caan,Andy Samberg,Bruce Cambell, Mr. T , Benjamin Bratt,Neil Patrick Harris, Lauren Graham
Σκηνοθεσία:Phill Lord, Chris Miller


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ANIΜΑΤΙΟΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ , ΚΩΜΩΔΙΑ


O Flint Lockwood από μικρό παιδάκι έχει το χάρισμα να φτιάχνει εφευρέσεις που θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ζει ευκολότερα.Όλοι όμως τον κοροϊδεύουν, αφού οι περισσότερες εφευρέσεις του περισσότερο πρόβληματα προκαλούν παρά καλό.
Παρόλα αυτά ο ίδιος επιμένει και αποφασίζει να φτιάξει μία μηχανή που θα μετατρέπει το νερό στα σύννεφα σε απολαυστικά γεύματα , βοηθώντας τους κατοίκους της πόλης του που τρέφονται μόνο με σαρδέλες.
Πράγματι την ημέρα των εγκαινίων της μεγάλης πλατείας στην πόλη βρίσκει την ευκαιρία και θέτει σε λειτουργία την μηχανή του.Αρχικά το μόνο που καταφέρνει είναι να καταστρέψει την εκδήλωση αλλά σύντομα τα πρώτα cheeseburger πέφτουν από τον ουρανό!
Αμέσως το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στον Flint, ὀπως και της δημοσιογράφου- μετεωρολόγου Sam Sparks που βρισκόταν εκεί για να καλύψει την εκδήλωση.Όλοι είναι χαρούμενοι και ζητούν το αγαπημένο τους γεύμα οπότε ο δήμαρχος αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την μηχανή για να φέρει τουρίστες από όλο τον κόσμο.
Η απόφαση του όμως αυτή θέτει σε κίνδυνο όλη την ανθρωπότητα και ο flint με την Sam πρέπει να σώσουν τον κόσμο από απειλητικά καιρικά φαινόμενα φαγητού!


Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

ΑΑΑΑΑΧ !Τι όμορφη και νόστιμη ταινία!Με έχει πιάσει λιγούρα και μόνο που τη σκέφτομαι! Νομίζω πως όποιος έχει δει την ταινία θα συμφωνήσει μαζί μου. Είναι γρήγορη ταινία δεν βαριέσαι καθόλου και περνάς πολύ ευχάριστα την ώρα σου.
Το καλό με την ταινία είναι ότι ενώ έχει μια ουτοπική, αφελή και παιδική ιδέα σαν στόρυ και όμως καταφέρνει να περνάει τα μηνύματα της και στο ενήλικο κοινό που θα θελήσει να την παρακολουθήσει.
Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και η υπερκατανάλωση τροφής, οι κακές διατροφικές συνήθειες , η εκμετάλλευση των ηγετών , μικρών ή μεγάλων για την εξασφάλιση γρήγορου κέρδους χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες είναι κάποια από τα μηνύματα που μας δίνει η ταινία!
Είναι μία πρωτότυπη και επίκαιρη ταινία , που μετά τον Wall-y , μεταφέρει τα δικά της μηνύματα στο κοινό.
Όποιος ενδιαφέρεται να πω ότι η ταινία βασίζεται σε βιβλίο tων Judi και Ron Barret ίσως υπάρχει και εδώ δεν ξέρω.
Δείτε λοιπόν μια νοστιμότατη ταινία και την καταστροφή του κόσμου όχι με τυφώνες , σεισμούς και τα σχετικά αλλά με μπόλικες μπριζόλες , pizzas΄, γλυκά και έναν τεράστιο μακαρονο-τυφώνα με κεφτέδες!
ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ BONΝΕ APPETITE!!!!!



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ


ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)- 4 \5 ΟΛΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ H ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ ΤΟΥ ΦΛΙΝΤ, ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ-ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΙΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)-0 \5 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ - SEX) - 2\5 Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΛΙΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΜ!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ -BIA)-- 0,5 \5 ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΑΚΑΡΟΝΟ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΠΡΙΖΟΛΑ?ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ!!!!!ΧΑΧΑ!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)- 3,5+ \5
TI ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΟΕΟ?


ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΑΓΩΝΙΑ- ΔΡΑΣΗ)-
4 \ 5 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! ΕΝΑΣ ΟΠΤΙΚΟΣ ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ!!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)- 4\5 ANIMATION,ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK) 2\5
ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ MARK MOTHERSBAURG ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΑΣ!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8\10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis