fwto

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

NEW YORK I LOVE YOU(2009)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ!!
Παίζουν : Natalie Portman, Shia LaBeouf,Orlando Bloom, Brandley Cooper,Ethan Hawke, Robin Wright etc
Σκηνοθεσία:Fatih Akin., Mira Nair,Natalie Portman,Bret Ratn etc


Nέα Υόρκη , μία πόλη κοσμοπολίτικη, γεμάτη ζωή, έντονους ρυθμούς  και φυσικά γεμάτη έρωτα. 11 διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων , ανεξαρτἠτως φύλου, χρώματος,ηλικίας, θρησκείας, που ζώντας στην μαγευτική αυτή πόλη  ανακαλύπτουν τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένουν.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Η 2η τανία τoυ αφιερώματος αν μπορώ να το πώ έτσι ,''CITIES OF LOVE. H Πρώτη ήταν το Paris Je t'aime to 2006 και τώρα το ''New York I love you.
H πρώτη ταινία που πάλι περιείχε 10 διαφορετικές ιστορίες περί έρωτα ήταν μία πολύ όμορφη ταινία και αυτό με έκανε να ανυπομονώ για την δεύτερη. Δυστυχώς η υπομονή μου  και αναμονή μου για τον 
ερχομό της δεύτερης δεν με αντάμειψαν καθόλου.Οι διάλογοι ήταν τραγικοί τις περισσότερες φορές,με πολλή αερολογία και άνευ νοήματος και οι περισσότερες ιστορίες σε άφηναν αδιάφορο κάνοντας σε να θέλεις να την παρατήσεις.Μόνη εξαίρεση είναι ίσως η ιστορία με τον νεαρό που πάει μία ανάπηρη κοπέλα στο χορό του σχολείου και τελικά αυτή του δίνεται αφού κρεμαστεί πάνω σε ένα δέντρο(ε ρε τι κάνει ο κόσμος για ένα π....μα) και ίσως σε κάνει να γελάσεις, ενώ είναι πολύ συγκινητική η ιστορία των 3 ηλικιωμένων που γιορτάζουν την επέτειο τους και παρότι στην διαδρομή τους μαλώνουν συνεχώς, τελικά καταλήγουν στο μέρος όπου πρωτογνωρίστηκαν. Οι υπόλοιπες είτε είναι βαρετές είτε απλά βλέπονται.


Σίγουρα η φωτογραφία στην ταινία αποτελεί ένα από τα θετικά της, αφού βλέποντας τους δρόμους και τα μέρη της Νέας Υόρκης θα θελες πολύ να τηλεμεταφερθείς εκεί έστω κι αν δεν τρελαίνόσουν ποτέ να πάς εκεί.
Ηχηρά ονόματα συμμετέχουν στην ταινία, παράγοντας, που σε ελκύει να τη  δεις, ενώ και οι σκηνοθέτες είναι επίσης πετυχημένοι και γνωστοί και παρότι δεν είχαν καλή τύχη σεναριακά δίνουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

P.S Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙ ΜΙΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-2\5 ΌΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΩΜΙΚΗ!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)--0,5\5 ΔΕΝ ΚΛΑΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ.

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ? 1\5 ΔΥΣΤΥΧΩΣ  Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)- 1\5 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ??

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)- 0\5 ΟΧΙ ΚΑΛΕ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΑΓΩΝΙΑ-ΔΡΑΣΗ)- 1,5\5 ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ DVD, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!

 ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)- 3,5 \5 NEW YORK I LOVE YOU , ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)- 1\5 ΑΚΟΥ ΜΩΡΕ ΚΑΨΟΥΡΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ , ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΡΡΑ , ΓΟΝΙΔΗ, ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ NO SURPRISES ΤΩΝ RADIOHEAD!!!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4,5+ \10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis