fwto

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Old Dogs





Υπόθεση : Ο Charlie (John Travolta) και ο Dan (Robin Williams) είναι φίλοι και συνέταιροι για πολλά χρόνια, η εταιρία τους είναι ένα βήμα πριν κλείσει μια μεγάλη δουλειά με μια κινέζικη εταιρία. Δυο εβδομάδες πριν πέσουν οι υπογραφές, μια κοπέλα που είχε γνωρίσει ο Dan στο παρελθόν, εμφανίζετε ξαφνικά στην ζωή του και του λέει πως είναι πατέρας διδύμων και πως θα πρέπει να τα κρατήσει, γιατί εκείνη θα μπει φυλακή για 14 μέρες, εξαιτίας τον πολιτικών της πεποιθήσεων. Ο Dan με την βοήθεια του φίλου του Charlie θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στον καινούργιο και άγνωστο του ρόλο. 
Κατηγορία ταινίας : Μπαμπά; Μπαμπάκααα;;
Γενικά : Μια ωραία και ευχάριστη ταινία, προσφορά του μαγικού βασιλείου (Disney), με δυο εκπληκτικούς ηθοποιούς, σε ανάλαφρους και δροσερούς ρόλους. Αυτή η ταινία είχε σκοπό να βγει πέρσι, αλλά συνέβησαν διάφορες αναποδιές που συνέβαλαν στην καθυστέρηση της. Από την μια πέθανε ο ηθοποιός Bernie Mac, που εμφανίζετε στην ταινία, από την άλλη πέθανε ο γιος του Travolta και για να τριτώσει το κακό ο Williams, είχε ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να χειρουργηθεί. Όλα αυτά είχαν σαν να αποτέλεσμα να καθυστερήσει η παραγωγή της ταινίας και να αργήσει η διανομή της περίπου ένα χρόνο. Παρόλα αυτά η ταινία είναι ότι περιμένουμε να δούμε, μια ελαφριά ταινία με μερικές αστείες και χιουμοριστικές σκηνές. Ο Robin Williams, ήταν αρκετά καλός στον ρόλο του ¨από το πουθενά¨ πατέρας και έδωσε αυτό ακριβός που έπρεπε. Ο John Travolta, ελαφρός πιο δεύτερος ρόλος στην ταινία, γιατί ήταν απλά ο φίλος και συνάδελφος του Williams, είχε και εκείνος αρκετά κωμικό ρόλο. Το σενάριο απλοϊκό και κατανοητό για τις πιο μικρές ηλικίες, αλλά είχε και δυο - τρία σημεία, που γίνονταν πιο έξυπνο (η σκηνή με τον χαιρετισμό της βασίλισσας και της αδελφής (Queen) ). Η σκηνοθεσία μια χαρά, δεν την προσέχεις σε τέτοιες ταινίας, είναι πάντα η ίδια, δεν έχει ούτε παιχνίδια με τον φακό, ούτε τρικ, μια απλή παρουσίαση. Κλείνοντας, είναι μια ευχάριστη ταινία, για το απόγευμα της Κυριακής, μετά τον καφέ.
Αγαπημένη σκηνή : Νομίζω πως η σκηνή που βγάζει και το πιο πολύ γέλιο είναι εκείνη που μας δείχνει πως πέρασαν στο ταξίδι τους στο Μαϊάμι, όπου ήταν συνεχεία πιωμένοι και κάνανε μαλακίες.
Χειρότερη σκηνή : Οι αρκετές σκηνές, όπου βλέπαμε τα γυμνά σώματα των δυο ηθοποιών, κατάντια, ειδικά για τον Travolta.
Δες την : Γιατί βαρέθηκες της βαριές και ατελείωτες ταινίες, αυτή είναι ευχάριστη και ανάλαφρη, μπορεί να γελάσεις με τον Williams
Μην την δεις : Επειδή δεν είναι καμία σοβαρή ταινία, μπορεί να βαρεθείς, ακόμη υπάρχει η περίπτωση να σε ξενερώσει το γεγονός, ότι οι πρωταγωνιστές φαίνονται αρκετά γερασμένοι.
Με ποιον να την δεις : Αν είσαι πατέρας, επιβάλετε να την δεις με τα παιδία σου, αν πάλι δεν έχεις παιδία και δεν σκοπεύεις (μακριά από μας!!!), δες την με την σχέση σου.
Μην την δεις με : Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, θα βαρεθούν θανάσιμα, και θα θέλουν να το κλείσουν, για να δουν τα μυστικά της Εδέμ, άραγε ο Μάνος έβγαλε την καμπαρντίνα, τώρα που κοντεύει να μπει ο Ιούνης;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis