fwto

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

I LOVE KARDITSA(2010)


ENAΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
I HATE KARDITSA!!!
Παίζουν:Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσσυ Μάλφα,Ελένη Γερασιμίδου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Σταύρος Νικολαϊδης,Σοφία Βογιατζάκη
Σκηνοθεσία:Στράτος Μαρκίδης

Ένας πρωτοπόρος έλληνας επιστήμονας που ζει στην Νέα Υόρκη έχει κλωνοποιήσει τον  Γρηγόρη Κανιά(Κώστας Αποστολάκης), από την Καρδίτσα και δημιούργησε τον όμοιο του Μάικ Κανιά. Ο Μαικ όμως είναι μπλεγμένος με τη μαφία και επειδή χάνει 30000000 γίνεται στόχος τους.Ζητά τη βοήθεια του επιστήμονα και εκείνος αφού του αποκαλύπτει την αλήθεια για την κλωνοποίηση του , τον στέλνει στην Καρδίτσα όπου με τη βοήθεια μίας όμορφης γυναίκας--δόλωμα(Κατερίνα Παπουτσάκη) θα στείλουν τον Γρηγόρη στους μαφιόζους ενώ ο ίδιος θα εγκατασταθεί στην Καρδίτσα.Τα πράγματα όμως δεν είναι και τόσο απλά αφού ο Γρηγόρης έχει πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς εκεί στην Καρδίτσα!!!!!!!!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Εντάξει είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια από τους Έλληνες δημιουργούς να αναβαθμίσουν το ελληνικό σινεμά με φρέσκιες ιδέες , πολλες φορές δανεισμένες από ξένα σενάρια αλλά οκ δεν πειράζει, που σε γενικές γραμμές είναι αρκετά πετυχημένες και αξιοπρεπείς σε σχέση με τις πιο παλιές ελληνικέςς ταινίες που ήταν καθαρά τσόντες , κενές περιεχομένου και δεν προλάβαινες να βρεις την πόρτα εξόδου από τα σινεμά!!!
Η συγκεκριμένη , είναι καλή ως παραγωγή με καλή σκηνοθεσία και σενάριο , αλλά εγω προσωπικά κάπου χαλάστηκα. Ίσως φταίνε οι διάλογοι και ο στημένος τρόπος ερμηνείας των ηθοποιών(με τη δήθεν χωριάτικη προφορά , που δεν σε πείθει) που κάποιες φορές ήταν παρατραβηγμένος και άλλες πάλι έβρισκε τη φυσικότητα του.
Ηχηρά ονόματα αν μπορείς να το πεις έτσι για τα ελληνικά δεδομένα, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να κλέβει λίγο την παράσταση κάνοντας σε απλά να χαμογελάσεις.Πολύ καλή η Μπέσσυ Μάλφα και ο Σκιαδαρέσης, έκπληξη για μένα ο Κώστας Αποστολάκης! Για την Κατερίνα Παπουτσάκη δεν το συζητώ, τη μισώ αφάνταστα , αν και έχει ταλέντο στην υποκριτική , οφείλω να πω ότι την έχει δει πολύ καράγκόμενα και δυστυχώς μόνο αυτό βγαίνει στις ταινίες της.
Δείτε την , βλέπεται μέχρι το τέλος , χωρίς να γελάς ἠ να πεθαίνεις από αγωνία αλλά υπάρχουν καλύτερες πρόσφατες ελληνικές παραγωγές όπως π.χ η νήσος που τελικά παρά αρχικών αντιρρήσεων συγκριτικά είναι πολύ καλύτερη!!!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)- 1\5 ΜΠΑ... ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ , ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙΣ ΙΣΩΣ

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)- 0\5 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ(ΑΙΣΘΗΜΑ- SEX)-2\5  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ:ΕΡΩΤΑS-ΚΑΨΟΥΡΑ, ΚΑΜΑΚΙ, ,ΘΑΛΑΣΣΑ,ΓΡΑΦΙΚΑ ΧΩΡΙΑ!!.......ΑΑΑ!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ ΕΠΙΣΗΣ!!!GREEK LOVERS FOREVER!ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΑΖΕΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)- 0\5 ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ , ΙΣΩΣ Ο ΖΑΛΜΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΣΑΪΝΗ, DO YOU REMEMBER??

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)- 2,5 \5 E NAΤΟ ΔΕΙΣ ΜΩΡΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ??????

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0,5 \5 ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ!ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ) 1\5 ΕΦΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΝΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ??3,5 \5 ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΟΝΙRAMA '' EΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ'' ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ,ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4,5+\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis