fwto

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

PARANORMAL ACTIVITY-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ(2007)



ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ (ΦΑΝΤΑΣΜΑ!)ΗΡΘΕ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ!
Παίζουν:
Katie Featherston, Micah Sloat
Σκηνοθεσία:Oren Peli

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΤΡΟΜΟΥ, ΘΡΙΛΕΡ

Η Κatie (Katie Featherston) και ο Micah ( Micah Sloat) είναι ένα ευτυχισμένο και χαρούμενο ζευγάρι που μετακομίζει στο καινούργιο του σπίτι. Εκεί όμως, από τις πρώτες μέρες διαμονής τους παράξενοι θόρυβοι, πόρτες που ανοιγοκλείνουν και διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα ταράζουν την ηρεμία του ζευγαριού.Η Katie εξομολογείται στον Micah πως από την ηλικία των 8 νιώθει μία ανεξήγητη παρουσία κοντά της και υποθέτει πως τα ανεξήγητα φαινόμενα είναι από την συγκεκριμένη ύπαρξη που την ακολουθεί και εμφανίζεται κατά καιρούς. Ο Micah λοιπόν θέλοντας να θέσει τέλος στην αγωνία τους , αγοράζει μία κάμερα προκειμένου να εξιχνιάσει το μυστήριο που λαμβάνει χώρα σπίτι τους.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αρχικά ,είχα την εντύπωση ὀτι πρόκειται για πραγματικό βίντεο χωρίς ηθοποιούς αλλά τελειὠνοντας την ταινία και κοιτάζοντας να μάθω κάποια πράγματα τελικά όλο αυτό είχε και ηθοποιούς και σκηνοθεσία.Βέβαια στην αρχή της ταινίας καταλαβαίνειs ότι βασίζεται σε αληθινό ντοκουμέντο και ότι τα γεγονότα όντως συνέβησαν.Κατ'εμέ όλα είναι μία φούσκα καλοφτιαγμένη που πουλάει πολύ στο Hollywood!
Anyway , σ΄ αυτή την αίσθηση του πραγματικού βοηθάει και η ντοκυμαντερίστικη ατμόσφαιρα.Όλα γίνονται με μία home camera και νιώθεις πως και εσύ το ζεις όλο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην ταινία.
Η Διάρκεια της είναι 1:26' και ομολογώ πως η 1:15 είναι ιδιαίτερα βαρετά αφού και το ζευγάρι ζει μες την πλήξη και την ανοία και το βράδυ μάλλον επειδή βαριόντουσαν νόμιζαν ότι βλέπουνε φαντάσματα.Το δε φάντασμα σε αυτή την διάρκεια της 1:15 δεν μας εντυπωσιάζει και πολύ αφού κουνάει κανέναν πολύελαιο, αναβοσβήνει κανα φως και στα μεγάλα κέφια μαντέψτε!ρίχνει τα κλειδιά του σπιτιού κάτω στο πάτωμα.
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ!διότι στα τελευταία 10 λεπτά της ταινίας το ομολογώ πως έκλασα μέντες μετά συγχωρήσεως!Η αίσθηση ότι το βράδυ μπορεί ξαφνικά αυτός ή αυτή που κοιμάται δίπλα σου να σηκώνεται και να σε παρατηρεί για ώρες και μετά να συμβαίνει ότι συμβαίνει(δεν σας λέω τι!)κάτι μου προκάλεσε!Είναι όπως προείπα και ο τρόπος που είναι γυρισμένο και νομίζεις ότι το ζεις και εσύ!
Ακολουθεί τα χνάρια του BLAIR WITCH PROJECT ,ίσως είναι και λίγο καλύτερο και το σίγουρο είναι πως θα τρομάξετε έστω και λίγο.
P.S ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗ ΦΙΛΗ Κ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Ε. ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)- Ο\5 ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?ΘΡΙΛΕΡ ΒΛΕΠΕΙΣ!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)-Ο\5 ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ -ΒΙΑ)--4\5 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-1\5
ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ!
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ , ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!


ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-4\5 ΠΑΛΙ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)- 0,5\5 ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ MICAH ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ?

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-3\5 ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)0,5\5 -ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ ΤΟ ''ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ'!!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6,5 \10





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis