fwto

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

THE CHASER-Ο ΚΥΝΗΓΟΣ(2008)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ,
COSMOTE ΚΑΙ ΘΑ 'ΧΕΙΣ ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ!!
Παίζουν:Yun Seok Kim κ.α
Σκηνοθεσία:Hong jin Na

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΔΡΑΜΑ, ΘΡΙΛΕΡ ΑΓΩΝΙΑΣ[,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ

Ένας πρώην αστυνομικός ,έχει γίνει προαγωγός νεαρών κοριτσιών.Τα πράγματα τελευταία όμως, δεν πηγαίνουν και πολύ καλά, αφού πολλές από αυτές έχουν εξαφανιστεί.Αφού λοιπόν, έχει στείλει ακόμη μία κοπέλα σε κάποιο πελάτη, θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που ευθύνεται για τις εξαφανίσεις.Με τη βοήθεια μόνο, ενός τηλεφωνικού αριθμού θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το κουβάρι της περίεργης αυτής ιστορίας!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Μπορεί να σε ξενερώνει η κορεάτικη γλώσσα και οι σχιστομάτηδες ηθοποιοί που μοιάζουν τραγικά μεταξύ τους, αλλά αντικειμενικά πρέπει να παραδεχτούμε ότι μας έχουν χαρίσει αρκετές ταινίες-διαμαντάκια(θα ξεχάσω εγώ το old boy??!!!!)
Άλλη μία καταπληκτική ταινία του ασιατικού σινεμά που η Warner έχει ήδη εξασφαλίσει για την αμερικανική version της.Η ταινία πρωτοπαρουσιάστηκε στο φεστιβάλ Καννών του 2008 και εμείς την απολαμβάνουμε τώρα στις οθόνες μας.
Η ταινία δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα, είναι γεμάτη αγωνία,δράση,περιπέτεια αλλά και έντονη συναισθηματική και συγκινησιακή φόρτιση που στο τέλος της,φτάνει τα όρια αρχαίας ελληνικής τραγωδίας!Είναι ανεπανάληπτη, αδιανόητη και μοναδική ταινία.
Ο πρωταγωνιστής αν και πρoαγωγός ,τελικά με τον τρόπο που αγωνίζεται για την διελεύκανση της υπόθεσης σε κάνει από την αρχική αντιπάθεια που του έχεις,να τον λυπάσαι και να τον συμπονείς,σε βαθμό που δεν θα μπορούσες να φανταστείς.
Αν νομίζεις πως η ελληνική αστυνομία δεν κάνει καλά το έργο της που να δεις εδώ η κορεάτικη αστυνομία.Τέτοιους άχρηστους αστυνομικούς, που ενημερωτικά δεν κουβαλούν όπλα!εγώ δεν έχω ξαναδεί και εκνευρίστηκα απίστευτα μαζί τους.
Είναι αρκετά μεγάλη ταινία γύρω στις 2.5 ώρες αλλά θα θέλετε κι άλλο όταν τελειώσει!!!
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ?(ΓΕΛΙΟ)-0\5 ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ?

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ-ΔΡΑΜΑ)-5\5 ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑ ΑΛΛΑ ΡΑΓΙΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-0,5\5 ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ''ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ'''?Ε, ΕΔΩ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΤΟ '' Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ''!!!!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-3\5 ΕΧΕΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΣΙΤΩΝΟΥN ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΗΔΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΡΑΚΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-5\5 ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!!!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-2\5 ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΣΗΜΑ ΚΟΠΕΛΙΑ , ΘΑ ''ΧΑΜΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ 2,5 ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ,ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠO.

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-0\5 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ?? ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-1\5 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9\10

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis