fwto

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

MOTHERHOOD(2009)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΠΟΣΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΣΕ 1,5 ΩΡΑ?
Παίζουν:Uma Therman,Anthony Edwards,Minnie Driver
Σκηνοθεσία:Katherine Dieckmann


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΚΩΜΩΔΙΑ

Η Ελίζα Γουέλς(Uma Therman) είναι πρώην συγγραφέας, μητέρα και blogger!(γεια σου συνάδελφε!!!!).Ζει στο πολυτελές Γκρίνουιτς Bίλατζ αλλά νιώθει πως έχει παραμελήσει την ζωή της, τον εαυτό της και όλα όσα θα μπορούσε να είχε κάνει.Ο άντρας της την αγαπά (Anthony Edwards), αλλά είναι απών, η καλύτερη της φίλη(Minnie Driver) θέλει να τη βοηθήσει αλλά δεν μπορεί ,οπότε η ίδια αποφασίζει να γράψει σε ένα blog με θέμα τη μητρότητα ευελπιστώντας να βρει μέσω αυτού την χαμένη της ενέργεια και τον ίδιο της τον εαυτό.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Γιατί Χριστέ μου??Γιατί τους αφήνεις να φτιάχνουν τέτοιες ταινίες?Δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας πρέπει να τρώμε στην μάπα και ότι σαβούρα μας πασάρουν?Θα μου πεις ας πρόσεχες , δεν το είδες το ςξώφυλλο??το είδα αλλά που να φανταστώ!
Η Ελίζα που λέτε ζει μια χαρά!και όλα είναι μέσα στο κεφάλι της ! Έχει την υγειά της , το σπίτι της , τα παιδιά της,έναν άντρα πιστό, ολίγο τι αδιάφορο αλλά στο τέλος αυτή του η αδιαφορία γίνεται για κάποιο λόγο!οκ την έχει φάει η ρουτίνα με τα παιδιά το κατανοώ, αλλα απο κει και έπειτα, κυρά μου σύνελθε λίγο!Βέβαια εκεί στην γειτονιά της ομολογώ ότι είχε πολύ σοβαρά προβλήματα!Ήθελε να πάει βόλτα με τα παιδιά στο πάρκο και τσουπ! να σου η JODDIE FOSTER με το παιδἰ της και άλλους πόσους paparazi!Κια δεν είναι μόνο αυτό, ήθελε να παρκάρει το αυτοκίνητο της και αντί για έλλειψη θέσεων αυτή είχε να αντιμετωπίσει ένα συνεργείο που γύριζε ταινία στο δρόμο της και απαγόρευε τη στάθμευση.
Δηλαδή μετά από όλα αυτά τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα είναι να μην φλιπάρεις?και άγιος να είσαι κολάζεσαι!!!!Μα τι λέμε τώρα ??Η ταινία ήταν άκρως επιφανειακή και βλακώδης και δεν αξίζει ούτε βλέφαρο!Νομίζω σας κάλυψα απόλυτα!
Το μόνο θετικό της ταινίας είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή της ηρωίδας -blogger για εμάς τους αληθινούς bloggger!
Ήταν που λέτε με τη φίλη της και εκείνη καθότι χωρισμένη και μόνη βρήκε χαρά μέσα στη μπανιέρα με το παιχνίδι του γιου της!(βάλτε τη φαντασίας σας να δουλέψει, δεν θα τα πω όλα εδώ!)και πάει η uma και το κότσαρε στο internet με όνομα!A πα πα!τέτοιο κακό να μη μας βρει ποτέ!!γιατί μετά ποιος σου ξαναμιλάει, αν τον ρεζιλέψεις έτσι!!!!!! LA FIN!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-0\5 ΟΧΙ

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)-0\5 ΟΧΙ

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-0\5 ΔΕΝ ΠΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟN ΩΡΑΙΟ-Α ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΠΡΟΧΤΕΣ??ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-0\5 ΝΑΙ ΣΙΓΑ!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΑΓΩΝΙΑ-ΔΡΑΣΗ)-0,5\5 ΟΧΙ ΛΕΜΕ!!!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0\5ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ?ΟΡΙΣΤΕ,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-0\5 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-1\5 ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:3\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis