fwto

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

POUR ELLE(2008)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!
Παίζουν:Diane Cruger,Vincent Lindon
Σκηνοθεσία:Fred Cavaye

Ένας δἀσκαλος μην μπορώντας να μπορέσει να βρει άλλο τρόπο για να βγάλει την αθώα γυναίκα του από τη φυλακή, θα καταστρώσει σχέδιο για να τη φυγαδεύσει από εκεί μέσα!

 Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

 Η συγκεκριμένη ταινία όπως ίσως πλέον γνωρίζεις, στηρίζεται στην αμερικανική the next three days με τον russell crow! Οι ταινίες είναι πανομοιότυπες , σαν 2 σταγόνες νερό, μεχρι και οι διάλογοι μη σου πω μοιάζουν! οπότε μπορείς να διαλέξεις τι προτιμάς !Ευρώπη?? ή Αμερική?Εγώ διαλεξα το πρώτο κυριώς, γιατί μου άρεσουν τα πρωτότυπα και όχι τα αντίγραφα!
Η ταινία είναι γρήγορη, έχει δράση , ανατροπές και πολύ πολύ κωλοφαρδία!!Η υπερβολή πάει σύννεφο, ειδικά όσο φτάνουμε στο τέλος της ταινίας , αλλά άντε θα κάνω τα στραβά ματια , διότι , είχαμε να κάνουμε με έναν αθώο άνθρωπο, οπότε η ελευθερία ήταν κάτι που το ζητούσα και γω από μέσα μου!
Οι Γάλλοι , γενικά τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να μιμηθούν το Hollywood και τους σιγοντάρουν καλά!Σε επίπεδο εφέ βέβαια δεν τους φτάνουν αλλά τα σενάρια τους έχουν μπόλικη δράση, ωραιες ανατροπές και πρωτότυπες ιστορίες!Οκ η απόδραση δεν είναι και ακριβως πρωτότυπη ιδέα αλλά όπως προείπα η αγωνία είναι σε ψηλά επίπεδα γιατί η δράση είναι συνεχής και η ροή τρέχει συνεχώς!Η αμερικανική version είναι ελαφρώς καλύτερη αν και ίδια , και έχει και πολύ καλό o.s.t!Οποτε στην περιπτωσή μας έχεις να δεις 2 και όχι 1 ταινία, για να συγκρίνεις τις οπτικές σου αντιδράσεις!Καλό λιώσιμο!!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?-0\5 ΌΧΙ!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?-0\5μπα.....

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-3\5 συναισθηματικό!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-0\5 δεν υπάρχει λόγος!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-4\5 την ειχε την αγωνία του!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-4\5 μέχρι που φτανει κανείς για να σώσει την γυναίκα του??

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-2\5 ψιλά .....

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-3\5 στην αμερικανική version to o.s.t τα σπάει!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-7 \10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis