fwto

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

SCREAM 4 (2011)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΤΗΝ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΣΚΑ!
Παίζουν:Courteney Cox, Neve Campbell,
David Arquette
Σκηνοθεσία:Wes Craven

Δέκα χρόνια εχουν περάσει από το αιματηρό μακελειό που στιγμάτισε την κοινωνία του Woodsboro και την ψυχή της Sidney Prescott(Neve Campbell).H Sidney έχει γίνει πλέον διάσημη συγγραφέας και επιστρέφει στην γενέτειρα της για να διαφημίσει το βιβλίο της.Όμως μαζί με αυτή επιστρέφει κι ο μασκοφόρος του τρόμου που ζητά εκδίκηση με άφθονο αίμα!

 Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

10 χρόνια πέρασαν αγαπητοί από το τελευταιό Scream !Ναι καλά διαβάζετε!Οι πρωταγωνιστές Courtney , Neve και David έχουν μεγαλώσει εμφανέστατα(μαζί με αυτούς και εμείς, σαν τώρα θυμάμαι πως τα βλέπαμε) και έτσι έπρεπε νεότερα και φρέσκα πρόσωπα να πάρουν τα ηνία!
Και εδώ είναι το κρυφό ατού της ταινίας, αγαπητέ αναγνώστη!Πέρα του ρηχού και αιμοσταγούς σεναρίου κρύβεται ένας βαθύς κοινωνικός προβληματισμός, αυτός του χάσματος γενεών!!!!!!!Χα, κουφάθηκες??Καλά μην φανταστείς ότι θα κάψεις εγκέφαλο, είπα να αστειευτώ και γω λιγάκι!απλά θα παρατηρήσεις ότι η νέα γενιά προσπαθεί να βγει μπροστά και οι παλιοί να πάρουν πόδι!Αλλά ως γνωστόν ο παλιός είναι αλλιώς και έτσι μπορεί οι  γηραιότεροι πρωταγωνιστές να μην είναι τα θύματα του δολοφόνου, αλλά είναι αυτοί που με την πείρα τους θα ξετυλίξουν το κουβάρι των ξεκοιλιάσματων και θα μας οδηγήσουν σε ένα ευτυχές τέλος!
Οι αθώοι νέοι πρωταγωνιστές από την άλλη βάζουν κυρίως την ομορφάδα τους,(διότι υποκριτικά άστο δεν θες να το ανοίξουμε!)και φυσικά προσφέρουν τα λυγερά κορμιά τους στον αγαπητό μας μασκοφόρο για να τα μαχαιρώσει, να τα ξεκοιλιάσει κτλ κτλ!Θες και παραπάνω λεπτομέρειες??Δεν νομίζω!
Έχει αρκετή αγωνία το έργο, μπόλικο αίμα και σίγουρα είναι αντάξιο των παλαιότερων , μη σου πω και το καλύτερο από ολα τα προηγούμενα!!!!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?3\5
κάποιες σκηνές, ερμηνείες κτλ μόνο γέλιο προκαλούν!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?-1\5
για τα χρόνια που περνούν έτσι γρήγορα και δεν ξαναγυρνούν??

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-1\5
πάνω στα καλά τσουπ έρχεται αυτή η μάσκα και τα καταστρέφει όλα!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-4\5
ότι έιχε άφθονο αίμα , το είχε , ψέμματα δεν θα πω!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-4\5
κοίτα μπορεί εν μέρει να φαίνεται αστεία, αλλά αυτή η καχυποψία για το ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος σε κρατάει μέχρι τέλους!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-1\5
τι εποχές και εκείνες που βλέπαμε φανατικά θρίλερ !Α ρε νιάτα!!!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-3\5
τόσο αίμα, τόσο κακό!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-2\5
not much!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-7,5\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis