fwto

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

The Impossible(2012)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!
Παίζουν: Ewan McGregor,Naomi Watts,Tom Holland
Σκηνοθεσία:Juan Antonio Bayona

Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία επιβίωσης μιας οικογένειας στην μεγαλύτερη φυσική καταστροφή των τελευταίων χρόνων.

Έχω κάτι να σας πω....

   Oh!- my- God!!!!Τι λόγια και λέξεις κατάλληλες να επιλέξω για να σας μεταδώσω το συγκλονιστικό της υπόθεσης?Ότι και να λέμε, όταν πρόκειται για ένα ακόμα τόσο νωπό στις μνήμες μας ,  καταστροφικό γεγονός όπως το τσουνάμι, τα λόγια και η κριτική ειδικά για ανθρώπους που επέζησαν από αυτή τη λαίλαπα, απλά με κάνει να σιωπώ  και να  υποκλίνομαι στις αντοχές τους για όσα πέρασαν!
   Όπως καταλάβατε η ταινία ,αν και με θύμωσε εν μέρει,- δεν ξέρω κατά πόσο εξυπηρετεί να βλέπεις κάτι τέτοιο στην οθόνη-σου έκοβε την ανάσα! Η καρδιά μου ήταν όλη την ώρα σφιγμένη, βλέποντας τις άψογα  τεχνικά καταστροφικές σκηνές, ενώ πραγματικά σπάραζα και πονούσα βλέποντας την επιμονή και αντοχή των όσων πέρασαν τα ηρωικά μέλη αυτής της οικογένειας αλλά και όσων ζούσαν εκείνη την κατάσταση.
   Όλες οι ερμηνείες ακόμη και των μικρών πρωταγωνιστών είναι τόσο αληθοφανείς που πραγματικά σε κάνουν να πιστεύεις ότι ζεις το γεγονός! Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο πραγματικά,ο σκηνοθέτης κατάφερε να αποδώσει σχεδόν αριστουργηματικά αυτό το τόσο τραγικό γεγονός!
   Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις γερό στομάχι( όχι δεν θα δεις σκηνές τύπου saw, η μανία της φύσης έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη για να σου προκαλέσει ανατριχίλα!)και πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις την καρδιά σου πέτρα, για να μη κλείσεις την οθόνη .(προσωπικά, το σκέφτηκα!)

Ας μιλήσουν και τα νούμερα!

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?
0\5

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?
2\5

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ- SEX)
1\5

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ- ΒΙΑ)
4\5

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)
4\5

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)
4\5

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ-ΕΦΕ)
5\5

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)
2\5

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
8\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis