fwto

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

CIRQUE DU FREAK:THE VAMPIRE'S ASSISTANT(2009)



ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ??ΜΑ ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ , ΦΥΣΙΚΑ!
Παίζουν:John C. Reilly, Josh Hutcherson, Jessica Carlson, Michael Cerveris, Ray Stevenson
Σκηνοθεσία:Paul Weitz

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
:Τρόμου , Φαντασίας

Ένα νεαρό αγόρι μαζί με το φίλο του , πηγαίνουν σε ένα τσίρκο τεράτων που ήρθε στην πόλη τους και ανακαλύπτουν ότι ένας εκ των τεράτων είναι βαμπίρ. Η περιέργειά τους δεν θα τους βγει σε καλό , αφού ο ένας θα γίνει βαμπίρ και ο άλλος θα διαλέξει να γίνει από επιστήθιος φίλος ,μεγάλος εχθρός του!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Ενώ από το εξώφυλλο της ταινίας ελπίζεις ότι θα περάσεις ευχάριστα την μιάμιση ώρα της εικοσιτετράωρης ημέρας της ζωής σου καταλήγεις μάλλον να την σπαταλάς ενώ θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο! Η ταινία είναι δυστυχώς παντελώς αδιάφορη για όλους και όχι για συγκεκριμένο είδος θεατών. Έχει παραγίνει το κακό με τη μόδα όλοι να γίνουν βαμπίρ και εδώ έρχεται το αποκορύφωμα με το 16χρονο που ω!ναι γίνεται βοηθός βρυκόλακα!
Εντάξει δεν λέω μου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες αλλά η συγκεκριμένη δεν τα καταφέρνει.Την κατάσταση προσπαθούν να σὠσουν η Salma Hayek και το αστραπιαίο θα έλεγα πέρασμα του Willem Dafoe αλλά τζίφος. Τα σκηνικά και ο φωτισμός κάπως καλύτερα , η σκηνοθεσία επιεικώς συμμαζεμένη, αλλά μετά τίποτα.Ούτε καν για τέρατα μπορώ να μιλήσω. Για να σας χαροποιήσω τώρα??δεν ξέρω μάλλον το αντίθετο, να σας πω πως από ότι κατάλαβα η ταινία θα έχει και συνέχεια για όσους δεν χόρτασαν και θέλουν κι άλλο.Ίσως εκεί τουλάχιστον αλλάξει ο επαγγελματικός προσανατολισμός του νεαρού βοηθού βρυκόλακα και σωθεί το παλικάρι!Αν και όπως πάει τον βλέπω να ανοίγει κανένα γραφείο τελετών στην άλλη ταινία!!!!!!!!!

Y.Γ: H Tαινία βασίζεται στα 3 πρώτα από τα 18 βιβλία της σειράς βιβλίων φαντασίας CIRQUE DU FREAK.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ: 4 \ 10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis