fwto

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

THE FOURTH KIND -ΕΠΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΤΥΠΟΥ(2009)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
WE ARE NOT ALONE!
Παίζουν: Milla Jovovich, Will Paton,Hakeem Kae-Kazim, Corey Johnson,Elias Coteas
Σκηνοθεσία:Olatunde Onsunami


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΥΣΤΗΡΙΟ , THRILLER

To 1972 δημιουργήθηκε μία λίστα βάσει της οποίας η επαφή των ανθρώπων με τα UFO έχει 4 τύπους. Ο πρώτος τύπος αφορά μόνο την θέαση ufo. Όταν υπάρχει συλλογή αποδείξεων και πληροφορίων έχουμε το 2ο τύπο. Στην περίπτωση που εμφανίζονται εξωγήινα πλάσματα είναι ο 3ος και τελευταίος και χειρότερος είναι αυτός της απαγωγής από εξωγήινους.
Στην Κωμόπολη Nome της Αλάσκας έχουν αναφερθεί πολλές εξαφανίσεις. Πολλοί κάτοικοι παραπονιούνται στην ψυχολόγο Αbigail Tyler ότι μία κουκουβάγια τους παρακολουθεί και πως πάσχουν από αυπνίες. Κάποιες φορές ξυπνούν και μυστηριώδη πλάσματα κάνουν αισθητά την παρουσία τους. Η ψυχολόγος τους υπνωτίζει θέλοντας να κατανοήσει αυτό που βλέπουν εκείνη την ώρα και ουσιαστικά μας παρουσιάζει τον τρόμο που ζουν οι ασθενείς της από την παρουσία εξωγήινων!



Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Η ταινία που σας περιγράφω πρόκειται ουσιαστικά για αληθινή ιστορία βασισμένη σε πραγματικές υποθέσεις ασθενών. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι documanter αν δεν υπήρχαν ηθοποιοί και δραματοποίηση των γεγονότων για να δωθεί στην ιστορία μας κινηματογραφικό υπόβαθρο.
Στην ταινία παράλληλα με τους ηθοποιούς παρουσιάζονται, η πραγματική ψυχολόγος Abigail Tyler ,και πραγματικά video των ασθενών της κατά την διάρκεια της ύπνωσης τους που προσωπικά μου σήκωσαν την τρίχα κάγκελο(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΔΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ)!!!!!!
Βέβαια κρατώ τις επιφυλάξεις μου αν πρόκειται πραγματικά για εξωγήινους ή κάποιο είδος ψυχικής διαταραχής αλλά παρόλα αυτά αν κάποιος ενδιαφέρεται αξίζει να το δει!!


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ



  • ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)- 0\5 ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΟΜΙΖΩ!



  • ΘΑ ΚΛΆΨΩ(ΚΛΑΜΑ)- 0\5 OXI


  • ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ- SEX)- 0\5 ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ) !!!!!!


  • ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ- BIA)- 3,5\5 ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ!



  • ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)- 4\5 ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!



  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ(ΑΓΩΝΙΑ- ΔΡΑΣΗ)- 3,5 \5 E ΝΑΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ TRUE ΣΤΟΡΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΊΕΣ!


  • ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΆΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ) - 1\5 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!!!!


  • ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK) 0\5 ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΕΙΣ!


  • ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 6,5 \10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis