fwto

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

The Back-up Plan


-->
Υπόθεση : Η Zoe (Jennifer Lopez), είναι μια γυναίκα, που είχε συχνά πολλές δυσκολίες στο να βρει τον κατάλληλο άντρα. Μεγάλη της επιθυμία είναι η απόκτηση ενός παιδιού και επειδή κανένας άντρας δεν την γεμίζει πραγματικά, αποφασίζει να προβεί σε τεχνική γονιμοποίηση, με την χρησιμοποίηση σπέρματος ενός δότη, από μια τράπεζα σπέρματος. Στο καπάκι όμως γνωρίζει τον Stan (Alex O'Loughlin), ο οποίος είναι ότι ακριβώς έψαχνε πάντα να βρει η Zoe. Τότε ήταν που η Zoe βρέθηκε σε ένα πάρα πολύ μεγάλο δίλημμα, αν δηλαδή θα έλεγε στον Stan για την εγκυμοσύνη της και θα τον άφηνε να φύγει ή θα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει κοντά της.
Κατηγορία ταινίας : Φωτοστέφανο
Γενικά : Καταρχήν απευθύνομαι καθαρά σε γυναίκες αυτή την στιγμή…. Κορίτσια, μην τυχόν και πιστέψετε ότι γίνετε σε αυτή την ταινία, είναι πέρα ως πέρα ουτοπική. Δεν υπάρχει ούτε ένας άντρας εκεί εξω, ο οποίος θα δεχτεί μετά από 2-3 ραντεβού, να μεγαλώσει τα παιδιά ενός ξένου και ταυτόχρονα να είναι τόσο καλός και υπομονετικός, όσο ο πρωταγωνιστής του έργου. Μην ελπίζετε σε κάτι τέτοιο… Έφτασα στο σημείο να πω ότι αυτά δεν γίνονται ούτε σε ταινίες, δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και αν υπάρχουν δεν είναι τόσο απελπιστικά όμορφοι, γιατί όποιος κάνει κάτι τέτοιο, συνήθως έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και συμβιβάζετε και με μια τρελή γκαστρωμένη γκόμενα. Η ταινία είναι το κλασσικό ρομαντικό, ροζ ταινιάκι που βλέπεις ένα απόγευμα με της άνετες πυτζάμες σου, με ρόλεϊ στα μαλλιά και με τον κουβά παγωτό Tropical Surprise αγκαλιά! Είναι βέβαια λιγάκι ιντριγκαδόρικο το ότι η πρωταγωνίστρια είναι έγκυος και έτσι βρίσκει τον έρωτα, αλλά η αγαθοσύνη του πρωταγωνιστή σου σπάει τα νεύρα, δηλαδή τι άλλο να αντέξει ο άνθρωπος. Όχι άξιος, αλλά Άγιος πρέπει να φωνάξουμε όλοι μαζί. Η σκηνοθεσία μέτρια, το σενάριο άγευστο, άσκοπο και αργό. Η υποκριτική της Jennifer Lopez (η οποία δεν έλειπε ούτε από μια σκηνή!!!) ήταν τρομερά υπερβολική, κάθε γκριμάτσα επί 100!!! Το Αγαθιάρικο παλικαράκι που την υπόμενε (Alex O'Loughlin), ωραίο, φρέσκο και τα έλεγε πολύ καλύτερα από την άλλην. Εντωμεταξύ στην ταινία παίζει και ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος λύσσαξε στην κυριολεξία να βγαίνει σε κανάλια και περιοδικά και να φωνάζει περιχαρής, που έπαιξε με την J. Lo. . Ε! λοιπόν θα σας πω, ότι έπαιξε για 5 δευτερόλεπτα στην ταινία και είπε την Οσκαρική ατάκα: «Θέλετε γεμιστό αχινό;» .… Εγώ απλά υποκλίθηκα στο ταλέντο του. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, γι’ αυτό θα τονίσω ξανά την ουτοπικότητα και τον φουλ ιδεαλισμό του έργου. Κυρία μου, δεν υπάρχουν άντρες που μπαίνουν στο ίδιο ταξί με σένα και σε ερωτεύονται στο άψε σβήσε, δεν υπάρχουν άντρες που οργώνουν με το τρακτέρ τους μισόγυμνοι και μετά σου κάνουν έρωτα σε ένα κελάρι με τυριά και κυρίως δεν υπάρχουν άντρες, που όταν τους λες: είμαι έγκυος από τράπεζα σπέρματος, εκείνοι να λένε: Οκ, θα είμαι μαζί σου!!!!... Έλεος και ξανά έλεος!!!!
Ποιον θα έπαιζα : Στην σκηνή του γάμου (της γιαγιάς της Lopez!!) η τραγουδίστρια, ήταν μια ηλικιωμένη από το ΚΑΠΗ της γειτονιάς, με τεράστια γυαλιά και στηριζόμενη σε ένα πι!!! Τραγούδαγε λοιπόν η καημένη το ¨ What a Wonderful World ¨ και στο καπάκι για να ζωηρέψουν λίγο τα πράγματα είπε και το ¨She drives me crazy¨. Ήταν απλά απολαυστική.
Αγαπημένη σκηνή : Για να μην στα πολυλογώ, γίνετε μια γέννα μέσα σε ένα σπίτι και η έγκυος θέλει να γεννήσει σε μια φουσκωτή πισίνα με νερό. Αυτή ήταν και η μοναδική σκηνή, που γέλασα πραγματικά, καθώς μέσα σε όλες τις τσιρίδες τα τύμπανα(!!!), τα κακάκια, ήρθε και η Lopez και έπεσε μέσα στην πισίνα με το νερό.
Χειρότερη σκηνή : Πόσες εκατοντάδες, χιλιάδες σχεδόν σκηνές γυρίστηκαν με το βρομόσκυλο της Lopez, το οποίο μάλλον είχε πρόβλημα με τα πίσω πόδια του και ήταν πάνω σε ένα καροτσάκι και περπατάγε μόνο με τα μπροστινά. Συγγνώμη μαντάμ, αλλά θέλω να δω κάτι ευχάριστο, όχι να χαλιέμαι με το κακάσχημο σκυλί σας, που έσερνε το κακόμοιρο από πίσω του ολόκληρο καρότσι. Ντροπή!!!
Δες την : Για να περάσει η ώρα σου και γιατί ο Alex O'Loughlin, είναι γυμνός από την μέση και πάνω στις περισσότερες σκηνές του.
Μην την δεις : Γιατί είναι ουτοπική, γιατί έχει τραγική σκηνοθεσία, σενάριο, υποκριτική, μουσική και χίλια δυο άλλα!!!
Με ποιον να την δεις : Δες την μόνη σου.
Μην την δεις με : Πιστεύω ότι δεν πρέπει να την δεις καν με τις φίλες σου, για να μην φουσκώσουν τα μυαλά σας αέρα, ότι μπορείτε να βρείτε και εσείς έναν χάνο σαν τον O'Loughlin και να τον κάνετε να σας ερωτευτεί, με μια λοξή ματιά !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis