fwto

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Surrogates



Υπόθεση : Στο κοντινό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν την ζωή τους μέσα από τα σπίτια τους, αφήνοντας τους ρομποτικούς εαυτούς τους να δρουν για αυτούς . Ένας ιδανικός κόσμος όπου το έγκλημα, η βία και ο φόβος δεν υπάρχουν, όταν γίνετε η πρώτη δολοφονία μετά από χρόνια, ο πράκτορας του FBI Greer, αναλαμβάνει την υπόθεση, ρισκάροντας την ίδια του την ζωή και ανακαλύπτει μια τεράστια συνομωσία σχετικά με τους αντικαταστάτες.


Γενικά : Ειδές τον Brad Pitt, όπως ήταν 20 χρονών, στο Benjamin Button, οπότε ήρθε η ώρα να δεις και τον Bruce Willis. Πολύ μοντάζ , πολύ maik up και πολύ ξανθιά αλογότριχα, ήταν τα συστατικά, για να φτιαχτεί μια νεότερη έκδοση του Willis. Λογικά πέτυχε, τσίτα το μαγουλάκι, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. Το καλό είναι πως ο αντικαταστάτης καταστρέφετε σύντομα και μετά αναλαμβάνει ο κλασικός- τζόβενος – Willis. Δεν τρελάθηκα με την ταινία, αλλά την παρακολουθείς άνετα, έχει μια μεγάλη ανατροπή, που προσωπικά με ξενέρωσε, καθώς αυτή η ανατροπή ακυρώνει απίστευτα όλη την κοσμοθεωρία της ταινίας, αλλά σε πολλούς θα αρέσει. Ερμηνευτικά μην περιμένεις πολλά , για περιπέτεια πρόκειται, αλλά οι σκηνές όπου οι ηθοποιοί έπρεπε να συμπεριφέρονται σαν ρομπότ ήταν πολύ επιτυχημένες.


Αγαπημένη σκηνή : Η σκηνή που κλείνει το σύστημα και βλέπεις έναν -έναν τους

αντικαταστάτες να πέφτουν σαν τα τσουβάλια από εδώ και από εκεί, καθαρή απόλαυση!!!


Χειρότερη σκηνή : Οι περισσότερες σκηνές που δείχνουν τον Willis ως αντικαταστάτη. Μα! Τι μαλλί ήταν αυτό; μόνο ο Μικρούτσικος έχει τέτοιο!!!


Δες την : Έχει ένα ενδιαφέρον με όλη αυτή την ρομποτέ κατάσταση, δεν είναι και μεγάλη ταινία, περνά δηλαδή γρήγορα η ώρα.


Μην την δεις : Γιατί αυτή η ταινία είναι πολύ απλά ένα πλήγμα στον εγωισμό σου. Δεν μπορείς να κάθεσαι επί μιάμιση ώρα και να βλέπεις αψεγάδιαστους και τελείους εμφανισιακά ανθρώπου, είναι προσβλητικό, πώς να το κάνουμε.


Με ποιον να την δεις : Δες την η μόνος σου η με κανέναν φίλο σου.


Μην την δεις με : Με την κοπέλα σου. Αφού στο έχω πει, δεν σηκώνουν οι κοπέλες τέτοιες ταινίες, βαριούνται!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis