fwto

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

EXTRAORDINARY MEASURES(2010)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
Παίζουν:Harrison Ford,Brendan Fraser,
Keri Russell,Meredith Droeger
Σκηνοθεσία:Tom Vaugnan


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΔΡΑΜΑ,ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

O Τζον(BRENDAN FREIZER) έχει μια επιτυχημένη επαγγελματική ζωή ώσπου μία μέρα αποφασίζει να τα εγκαταλείψει όλα για χάρη των παιδιών του, αφού μαθαίνει πως πάσχουν από μια ανίατη και σπάνια ασθένεια.
Κάνει έρευνα σχετικά με την ασθένεια και ανακαλύπτει τον γιατρό DR.STONEHILL(HARRISON FORD) ο οποίος είναι ένας αντισυμβατικος και παραγνωρισμένος γιατρός αλλά βρίσκεται κοντα στην ανακάλυψη ενός φαρμάκου αλλά δεν έχει την κατάλληλη χρηματοδότηση.
Έρχεται σε επαφή μαζί του και παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν, μαζί θα προχωρήσουν στην υλοποίηση της παραγωγής και κυκλοφορίας του φαρμάκου.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Συνήθως τέτοιες ταινίες ιατρικού περιεχομένου είναι άκρως καταθλιπτικές, αλλά η συγκεκριμένη, αν εξαιρέσεις την αρχή, που έβλεπα το καημένο το κοριτσάκι άρρωστο και μάτωνε η καρδιά μου ακολουθεί μια τελείως διαφορετική γραμμή.
Επικεντρώνεται κυρίως στην έρευνα των 2 ανδρών για το φάρμακο και τις προσπάθειες τους να σώσουν πρώτα τα παιδιά του πρωταγωνιστή αλλά και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα,πηγαίνοντας κόντρα στις φαρμακευτικές εταιρείες που νοιάζονταν μόνο για τα κέρδη.
Περιττό να πω πως πρόκειται για αληθινή ιστορία,κρατά ουδέτερη στάση και ματιά και έτσι δεν γίνεται μελό, αλλά από την άλλη ίσως βαρεθείς και λίγο βλέποντας την, αφού δεν μας δείχνει και τίποτα σπουδαίο.Ηχηρή συμμετοχή αυτή του FORD ο οποίος, πάει γέρασε πολύ, αλλά το σκουλαρικακι στο αυτί δεν το βγάζει!(τρομάρα του μεγάλος άνθρωπος!)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-0\5
δεν νομίζω

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)-0\5
Ευτυχώς όχι.

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-0\5
μια συμπόνοια την νοιώθεις για τα παιδάκια λογικό, αλλά η ταινία δεν στοχεύει εκεί..

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-0\5
αν θες να δεις αίματα και τα σχετικά υπάρχει το grey's anatomy, εδώ τίποτα.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-2\5
εε.δεν λέει και πολλά.

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-2\5
Ανάθεμα τις αρρώστιες που υπάρχουν πια!έλεος!!πφφφφ!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-0\5
όχι.

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-0\5
μπα....

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:5,5+\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis