fwto

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

LEAP YEAR(2010)

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!
Παίζουν:Amy Adams,Mathew Goode,Adam Scott
Σκηνοθεσία:Anand Tucker

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ,ΚΩΜΩΔΙΑ

Μετά από 4 χρόνια σχέσης και χωρίς καμιά πρόταση γάμου από τον καλό της, η ANNA αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.Βασιζόμενη σε μια αρχαία ιρλανδική παράδοση,που θέλει τις κοπέλες την 29η Φεβρουαρίου να κάνουν πρόταση γάμου στον αγαπημένο τους, ταξιδευει με το αεροπλάνο για να τον συναντήσει εκεί.
Η μοίρα όμως της παίζει περίεργα παιχνίδια.Η αεροπορική που εμπιστευτηκε αποδεικνύεται προβληματική και αφού φτάσει σε ένα χωριό μακριά απο τον προορισμο της θα ζητήσει απο τον σεφ DECLAN να τη βοηθήσει στην εκπλήρωση του ταξιδιού της.Στην πορεία όμως θα προκύψουν πολλά εμπόδια.
Τι της επιφυλάσσει τελικά αυτό το ταξίδι και τι θέλει να της δείξει?


Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αχ! πόσο θα ήθελα να σας πω καλά λόγια για την συγκεκριμένη ταινία.
Ενα ακόμη καλοκαίρι πέρασε στην ιστορία,διακοπές, θάλασσες.παιχνίδια στην άμμο,φλερτ , έρωτες, ηλιοβασιλέματα, παρέες, γελια ακόμη μπορεί να γυρνούν στις μνήμες σας και καθότι έχετε επιστρέψει οι περισσότεροι στην πόλη αν όχι όλοι(κρατάω ένα μικρό απίθανο ποσοστό που ίσως κάνει διακοπές!)θα θέλατε ίσως να δείτε κάτι ρομαντικό που θα σας φτιάξει το κέφι και θα σας χαλαρώσει τις πρώτες μελαγχολικές μέρες του Σεπτέμβρη.....
Αν όντως αυτό θέλετε πάρτε άλλη ταινία δοκιμασμένη όπως notting Hill και τα σχετικά γιατί η συγκεκριμένη δυστυχώς κάνει πολλά νερά.
Ενώ σαν στόρυ ακούγεται πολύ ενδιαφέρον δυστυχώς οι λεπτομέρειες, οι ερμηνείες και κάτι τελείως γελοίο που πλανάται στον αέρα καθώς τη βλέπεις την καταστρέφουν παντελώς.
Δεν μου άρεσε καθόλου και απορώ πως κατάφερα να τη δω μέχρι τέλους αλλά και για τις καλές κριτικές (άιντε για την ADAMS να το δεχτώ αλλά τι τους άρεσε?)μόνο λίγο η φωτογραφία μου άρεσε με κάτι τοπία και ένα ιρλανδικό κάστρο, και αυτά πάλι δεν έχουν μείνει καθάρα στη μνήμη μου.
Για να σας σώσω σας λέω ΜΗΝ και ξανά ΜΗΝ πάρεται αυτή την ταινία γιατί θα βαρεθείτε.αλλά σε ελεύθερη χωρα ζουμε όποτε κάντε ότι θέλετε!


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?ΓΕΛΙΟ)-0\5
ας γελάσω..

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)-0\5
χαχαχαχαχαχαχαχα!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?
(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-1,5\5
δεν πιστεύω σε αγάπες κι έρωτες!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-0\5
ναι πάρε και κανά σπρευ πιπεριού μήπως πεταχτεί κανείς από την οθόνη!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-2\5
δεν ξέρω για τα μάτια σου αλλά νομίζω θα πάρεις τα βουνά και τις καφετέριες σίγουρα!γενικά θα θέλεις να φέυγεις εκείνη την ώρα.

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0\5
χμμμ λες να βγάλω τα χειμωνιάτικα σιγά σιγά? Α! ίσως λέω ίσως σκεφτείς να βάλεις την κουλούρα και συ σιγά σιγά, αν έχουν περάσει 4 χρόνια! πόσο ακόμη????η μάνα σου θέλει εγγόνια!!!!(απόψεις του κόσμου, όχι δικές μου, το τονίζω!)

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ??(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-0\5
αι ντοντ θινκ σοου!(i don't think so)

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-2,5\5
εδώ κάτι γίνεται, snow patrol ''just say yes''αγαπημένο!!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:4\10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis