fwto

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

BANDITS(2001)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΠΟΙΟΝ ΛΗΣΤΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?
Παίζουν:Bruce Willis,Billy Bob Thornton,
Cate Blanchett
Σκηνοθεσία:Barry Levinson


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΚΩΜΩΔΙΑ,ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

2 Ληστές τραπεζών, ο Joe και ο Terry έχουν δραπετεύσει από τη φυλακή!Κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα,ώσπου ερωτεύονται την κοπέλα που έχουν απαγάγει.Μια απλή νοικοκυρά που έχει βαρεθεί τη ζωή της και αναζητά δράση.αλλ'α θα τους βάλει σε μπελάδες!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Καταρχάς να δηλώσω πως η ταινία είναι αφιερωμένη στην Λαμπρινή tina fey που αν δεν έλεγε για την συγκεκριμενη ταινία ίσως και να μην είχε γίνει ανάρτηση!
Μια διασκεδαστική ταινία, που προσπαθεί να συνδυάσει κωμωδία και περιπέτεια , χωρις να το καταφέρνει απολυτα!
Ο billy Bob είναι ένας περίεργος ηθοποιός με πολύ περίεργη αύρα και ο τρόπος που χείριζεται το χιούμορ βγαίνει κάπως προς τα έξω!Δεν ξέρω εμένα αυτός ο άνθρωπος πιο πολύ για thriller μου κάνει παρά για κωμωδία!Βέβαια αν παρατηρήσεις σχεδόν σε όλες τις ταινίες έχει μια παράξενη ηρεμία και ίσως αυτό είναι που τον κάνει τόσο τρομακτικό!
Ο Bruce , εννοείται είναι καλύτερα αφου τέτοιου είδους ταινίες πάνε με τα νερά του και του ταιριάζουν απόλυτα οπότε καλά τα πάει και εδώ πέρα!
Η cate από την άλλη για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πως αν και κοκκινομάλλα!! τα κάνει όλα και συμφέρει !!, αφού είναι ηθοποιάρα και όχι αδίκως πολύ την παρομοιάζουν σαν νέα MERYL STREEP, αν και νομίζω πως εκείνη είναι ανυπέρβλητη!
Αν δεν την έχετε δει δείτε την είναι ευχάριστη και έχει και ενδιαφέρον με μπόλικη δράση,λίγο υπερβολή λίγο χιούμορ και δόσεις ρομάντζου , με τους ηθοποιούς κυρίως να κλεβουν την παράσταση ακόμη και από το ίδιο το σενάριο!
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-2\5
δεν πέφτεις και στα πατώματα!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ(ΚΛΑΜΑ)-0\5
όχι καλέ!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?
(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-2\5
μπορούσαν και καλύτερα!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0\5 όχι

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ - ΒΙΑ)-0\5
όχι

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-3\5
διασκεδαστική!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-3\5
ληστείες, τράπεζες και τα σχετικά!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-2\5
it's a beautiful day!!!
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-6,5\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis