fwto

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

LITTLE CHILDREN (2006)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΤΑ ΣΙΓΑΝΑ ΤΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ!
Παίζουν:Kate Winslet,Jennifer Connely,Patrick Wilson
Σκηνοθεσία:Todd Field

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ


Αμερικανικά προάστεια.Ήσυχες και ήρεμες γειτονιές, ήσυχες και ήρεμες οικογένειες.Αυτή η ηρεμία όμως φαίνεται πως σύντομα θα διαταραχθεί όταν δύο παντρεμένοι άνθρωποι έρθουν κοντά.
Η Sarah ζει μια βαρετή ζωή και o Brad νιώθει πως δεν ζει τη ζωή που ονειρευόταν.Οι 2 τους θα συναντηθούν και θα αποφασίσουν ξεχάσουν για λίγο τις οικογένειες τους!
Παράλληλα ένας παιδεραστής φτάνει στη γειτονιά αλλά φαίνεται πως αυτός είναι λιγότερος διεστραμμένος από ότι η φαινομενικά ''ήσυχη'' γειτονια!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Όταν ξέρεις πως η ταινία είναι από τον σκηνοθέτη των μυστικών της κρεβατοκάμαρας (που προσωπικά τη μίσησα και απορώ για το λόγο ύπαρξης της)λες: ωχ παναγιά μου τι πρόκειται να δω!και γω σου λέω ηρέμησε!πάρε μια βαθιά ανάσα, κάτσε και δες τη!οκ πολύ ευχάριστη δεν είναι αλλά ούτε θα πέσεις στα πατώματα!
Το θέμα της δεν είναι κάτι super ntouper πρωτοτυπο!παντρεμένενοι και οι 2 βαριούνται τη ζωή τους ε!και τσιλιμπουρδίζουν να περάσει η ώρα!θα μου πεις η πρωτοτυπία έχει πεθάνει εδώ και καιρό, οπότε εκτίμησε την οπτική με την οποία μας παρουσιάζει το ζήτημα!
Χαρακτήρες ολίγον τι κοιμισμένοι , αντιλαμβάνεσαι ότι έχουν χάσει το πάθος για τη ζωή!σχέσεις παγωμένες,μεταξύ των ζευγαριών!Καθαρά ανθρωποκεντρική ταινία,που στηρίζεται καθαρά στην ανάλυση σχέσεων!
Η Cate εδώ πήρε το oscar που λιγουρευόταν από τον τιτανικό ακόμη!το άξιζε ομολογώ,όλα μας τα έδειξε αλοίμονο!!!!ε΄χω καταλάβει πως κριτήριο για να πάρει κανείς όσκαρ είναι ή να βγει τσίτσιδος ή να τσαλακωθεί!Στο πρώτο παίρνει άριστα(το10 με τόνο το δίνω στη halle berry!) στο δεύτερο ε!λίγο ατημέλητη ήταν κααι με παραπανίσια κιλά,σιγά τα ωα!!Έίναι όμορφη όπως και να χει οπότε και με τα παραπανίσια της κιλά νομίζω και παλι κερδίζει τα βλέμματα του ανδρικού κοινού και όχι μόνο!
Έχει κάτι αριστοκρατικό επάνω της και μια πειστικότητα στο ρόλο που παίζει όποτε οποιαδήποτε καζούρα για την γυμνή της εμφάνιση καλύπτεται από το μεγάλο της ταλέντο.
Jennifer Connely και ο όμορφος όλο ξεχνάω το όνομα του Patrick Wilson,ακολουθούν με τους δεύτερους ρόλους και τα πάνε πολύ καλά!
Ωραία σκηνοθεσία,συνοχή στο σενάριο,καλοί διάλογοι και πολύ σκέψη!κοινωνική δραματική ταινία βλέπεις ε?καλή απόλαυση!


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-Ο\5
Μπα...

ΘΑ ΚΛΑΨΩ(ΚΛΑΜΑ)-0\5
δεν νομίζω

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?
(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-4\5 κερατάδες,κερατωμένες,εραστές,σύζυγοι,λίγο από όλα!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-3\5
Να τη φοβάσαι την πολύ την ησυχία και την ηρεμία!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ - ΒΙΑ)-0\5
δεν υπάρχει λόγος

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-3\5
ενδιαφέρουσα αν και στιγμές στιγμές βαριέσαι!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-0\5
όχι

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-2\5
καλό!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-7,5\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis