fwto

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

CRAZY HEART(2009)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ :
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
Παίζουν:Jeff Bridges ,Maggie Gyllenhaal.
Colin Farrell
Σκηνοθεσία:Scott Cooper

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ,ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Badd Blake είναι ένας αλκοολικός τραγουδιστής της country που έχει πάρει την κάτω βόλτα όχι μόνο στην καριέρα του αλλά και στην προσωπική του ζωή.Σε μια συναυλία του , θα γνωρίσει μια νεαρή δημοσιογράφο που θα αποτελέσει για αυτόν μια φωτεινή εξαίρεση στην μέχρι τώρα σκοτεινή του ζωή!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Έχω παρατηρήσησει μετά από παρακολούθηση ουκ ολίγων οσκαρικών και μη ταινιών πως κατά βάση αυτές που είναι υποψήφιες για oscar α η β ανδρικού ,γυναικείου ρόλου, ναι μεν έχουν μια, άντε 2 καλές ερμηνείες αλλά σεναριακά είναι άστα βράστα!Και είσαι εσύ υποχρεωμένος να κάθεσαι κανά 2ωρο και να τραβάς τα μαλλιά σου γιατί ένας\μια ηθοποιός είχε την έμπνευση να παίξει καλά σε μια μάπα ταινία!!
Και για την συγκεκριμένη το ίδιο πίστευα, υποψήφιοι ο Jeff Bridges(νικητής α'ανδρικού) και η γλυκύτατη Maggie Gyllenhaal (υποψήφια αλλά άτυχη)και γι αυτό καθυστερούσα να τη δω!
Ευτυχώς διαψέυστηκα!
Η ταινία παρακολουθείται με ενδιαφέρον και αν και την χαρακτηρίζεις κλισέ σαν ιστορία και πολύ καλό για να ναι αληθινό!μου άρεσε πολύ!
Ο Jeff είναι άψογος και καταφέρνει να δίνει μια αξιοπρέπεια και ένα ήθος στον χαρακτηρα που υποδύεται και καταφέρνει επίσης να μην γίνεται βαρύς και ασήκωτος ή αντιπαθητικός!
Η maggie πολύ γλυκιά, παίζει τόσο αυθόρμητα ήρεμα, ανθρώπινα και μετρημένη συναισθηματικά φάινεται ότι έχει τον δεύτερο ρόλο αλλά παρόλα αυτά δεν την ξεχνάς και δεν περνά απαρατήρητη!
Αν και το θέμα της ακούγεται βαρύ αλκοολισμός! η ταινία δεν είναι βαριά και βασικά δεν εστιαζει τόσο εκεί όσο στην μεγάλη θέληση που μπορεί να έχει κάποιος όταν αγαπάει εναν άλλο!
Αν λοιπόν και σεις ανηκετε στην κατηγορία που αμφέβαλλε να δει την ταινία για τον λογο που προανέφερα τώρα μπορείτε να τη δειτε άνετα!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-0\5
όχι

ΘΑ ΚΛΑΨΩ(ΚΛΑΜΑ)-0\5
Όχι

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?
(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-3\5
κάτι γλυκό και τρυφερό!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-3\5
Τι μπορεί να κάνει η αγάπη ε???(μόνο στις ταινίες βέβαια)

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ - ΒΙΑ)-0\5
όχι

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-3,5\5
ενδιαφέρουσες ερμηνείες, ενδιαφέρον στόρυ!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-0\5
Oxi

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-4\5
oscar καλύτερης μουσικής!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-7\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis