fwto

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

TITANIC(1997)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
I AM THE KING OF THE WORLD!
Παίζουν:Leonardo Di Caprio,Cate Winslet,
Billy Zane,Kathy Bates
Σκηνοθεσία:James Cameron

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ, ΜΕΛΟ,ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ,ΔΡΑΜΑ

Τιτανικός;το πιο διάσημο ναυάγιο όλων των εποχών.Μια ομάδα επιστημόνων κάνει έρευνες στο σημείο της βύθισης, και μια γηραιά κυρία,η Rose, επιβάτης και επιζών του ναυαγίου θα τους διηγηθεί τον σύντομο αλλά θυελλώδη έρωτα της με τον νεαρό Jack στο τραγικό πρώτο και τελευταίο ταξίδι του πλοιου-θρύλου.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Δεν θα πω πολλά για τo story της συγκεκριμένης ταινίας!Αν γυρίσει κάποιος το χρόνο πίσω στο 97 και θυμηθεί τι γινόταν σε σινεμά, περιοδικά,τηλεοράσεις,φιλικές συζητήσεις θα θυμηθεί ότι πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές παραγωγές στην ιστορία του κινηματογράφου και με ρεκορ πώλησης εισητηρίων!
Θα ξεχάσω εγώ τα κοριτσάκια που κάναν σαν μουρλά για το αμούστακο τότε αγόρι τον leonardo και τον μυθικό και ανυπέρβλητο έρωτα του με την kate!
αφίσες και τόνοι χαρτιού πολυτελείας ξοδεύτηκαν από τα περιοδικά για να κοσμήσουν τοίχους, ταβάνια, παράθυρα σπιτιών σε κάθε γωνιά της γης με τη μούρη του leo αλλά και της αγαπημένης του kate.
Ποτάμια, για να μην πω ωκεανοί δακρύων με συνοδεία πάκων από χαρτομάντηλα χύθηκαν και ξοδεύτηκαν στα πατώματα των σκοτεινών αιθουσών μετατρέποντας τες σε μικρούς τιτανικούς από τις διπλές και τριπλές παρακολουθήσεις της ταινίας!
Συμπερασμα:Η ταινία είναι άκρως αντι οικολογική και όριστε που φτάσαμε! έχει χαθεί ο μισός αμαζόνιος απο την κοπή των δέντρων και μεις τρέχουμε σαν τρελλοί να κάνουμε ανακύκλωση μπας και σωθούμε!
O LEO βέβαια έχει μεγαλώσει πια , θυμίζοντας μου ότι τελικα ο χρόνος τρεχει σαν νερό,και από το ατάλαντο αγόρι- τέντυboy έχει μετατραπεί σε έναν σοβαρό, sexy και ομολογώ μεγάλο ερμηνευτικό ταλέντο!
Από την άλλη η KATE άλλαξε βαφή, από κοκκινομάλλα έχει γίνει ξανθιά! και αυτή επίσης πολύ sexy, χμμ έκανε μια κoiλίτσα αρχικά στις επιλογές της, όμως κι αυτή πήρε τον δρομο της , παντρεύτηκε, έκανε παιδάκια, xώρισε και επίσης ομολογώ πως και αυτή δεν πάει πίσω πλέον υποκριτικά!
Όλοι ζήσαν καλά λοιπον, για εμάς δεν ξέρω αν ζήσαμε ή ζούμε καλύτερα, η ζωή συνεχίστηκε ομαλά και πλέον αυτή η ταινία έχει περάσει ανεπιστρεπτί στην ιστορία!!
my heart will go on!!!!!the end!!!
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-0\5
δεν θυμάμαι να γέλασα

ΘΑ ΚΛΑΨΩ(ΚΛΑΜΑ)-4\5
εξαρτάται, τα κοριτσάκια έκλαιγαν, κάποιοι άλλοι όχι!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-5\5
Τι να λέμε τώρα?η μούτζα της ταινίας τα λέει όλα!πολύ πάθος λέμε!!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0\5
μπα.....

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ - ΒΙΑ)-3\5
αν ήμουν και εγώ στο ναυάγιο νομίζω θα χα χεστεί από φόβο!και δεν θα ήμουν και εδώ τώρα!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-4\5
κακά τα ψέμματα !αν και πολλοί την κοροιδεύουμε είναι καλοφτιαγμένη και το στόρυ είναι πολύ πιασάρικο!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-5\5
πλάκα με κάνεις????

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-4\5
my heart will go on!!!!!!!!!!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-8\10


2 σχόλια:

  1. Πάλι μες στα μαύρα μεσάνυχτα!!
    Αυτή η ταινία που την είδα σ ένα κατάμεστο σινεμά, εγείρει αντιδράσεις όπως τις δικές σου, οικολογικές έτσι κι εγ΄ω με τη σειρά μου βγήκα σ έξαλλη κατάσταση από το σινεμα μουρμουρίζοντας "αυτό είναι το χρονικό ενός εγκλήματας!" κι είδα κι έπαθα να συνέλθω! Ακούς εκεί για να χει χώρο στο κατάστρωμα βγάλαν τις σωσίβιες λέμβους κι αφήσαν τον έρμο τον κασμάκη να πάει στον πάτο!!
    ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΙ ΑΣΧΕΤΗ Μόλις είδα την ταινία του Caprio THE BASKETBALL DIARY 1995, τίποτε δέ λέω!! άμα βάλετε ανάρτηση...
    Τσάο. Κυριακή όπουνάναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalispera!eisai tou vradynoy moy fainetai e?xaxa!den peirazei dexomaste sxolia 24wres to 24wro!!!!!poia tainia einai ayth?me pianeis adiavasti alla me evales kai se periergeia na ti dw !ayto ton kairo exw kollisei me mia seira kai oi tainies exoyn meinei ligo paraponemenes alla me tin prwti eykairia tha thn dw!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis